Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica

La Traumatologia s’ocupa de l’estudi de les lesions referents a l’aparell locomotor: les lesions traumàtiques i  les lesions congènites o adquirides. Inclou la prevenció i els mètodes terapèutics, de rehabilitació i de recerca.

L’Ortopèdia és l’especialitat que s’encarrega de corregir o d’evitar les deformitats o els traumes del sistema musculoesquelètic mitjançant cirurgia, aparells o exercicis corporals.

A Viamed tenim un equip especialitzat de traumatòlegs amb una llarga experiència en el tractament de lesions articulars. Els nostres traumatòlegs s’ocupen de les lesions que afecten els ossos, els lligaments i les articulacions, els músculs i els tendons, i la pell. Segons la gravetat de la lesió, fem tractaments conservadors o quirúrgics.

Al nostre hospital, a més de traumatòlegs generalistes, tenim especialistes en diferents parts anatòmiques (mà, peu, espatlla, genoll i maluc), que tenen una gran experiència en aquestes articulacions en concret.

Disposem de les últimes tecnologies i tècniques quirúrgiques, com ara la col·locació de pròtesi navegada o l’artroscòpia de maluc, a càrrec del Dr. Carlos Esteve Balzola.

Fem tractaments nous, com el de l’artrosi mitjançant ‘factors de creixement’, a càrrec del nostre especialista el Dr. Jose Mª Fonoll Balaña.